WORKSHOP: NATUURLIJK!

INHOUD

Deze inspiratiesessie gaat over kinderen, natuur en jouw rol als pedagogisch medewerker! Kinderen hebben een grote aantrekkingskracht op alles wat groeit en bloeit. Buitenspelen en buiten zijn heeft zoveel voordelen voor de ontwikkeling van een kind. Kijk alleen maar eens naar de motorische ontwikkeling, het klimmen en klauteren buiten!

Wat is er in de omgeving van jouw kinderopvang of BSO allemaal te vinden. Hoe bied je het aan en hoe ga je te werk? Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij  de mogelijkheden om de natuur in te gaan, jouw begeleiding en hoe we kinderen kunnen leren om goed te zorgen voor de natuur. Met de juiste houding en begeleiding leren kinderen oog te hebben voor de natuur. Kriebelbeestjes, materialen uit de natuur, op zoek naar planten en bloemen en noem het maar op, in ieder seizoen is weer iets anders te vinden! Je kunt je vragen stellen en met collega pm-ers in gesprek.

KOSTEN

De investering voor deze online workshop bedraagt €59,- per deelnemer. Meld je nu aan en ontvang direct korting! Je betaald slechts € 47,- per deelnemer. Omdat het hier scholing betreft hoeft er geen BTW betaald te worden.

ONLINE WORKSHOP